VERS & AVONDGEMAK

VERS & AVONDGEMAK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 681 beoordelingen
28 nov 2020 om 19:40 We hebben heerlijk gegeten!
25 nov 2020 om 14:57 Lunch besteld en lekkere broodjes gegeten! Smaakte goed!
24 nov 2020 om 19:08 Helaas was het eten helemaal koud, de saus zat ondersteboven in het zakje! Jammer genoeg was dit onze eerste ervaring.
23 nov 2020 om 22:52 Lekker gegeten. Tikkeltje zout, maar dat vonden we nog wel oké. Helaas was de onderkant van de zak doorweekt met jus. Het openmaken van de bakjes was ook niet een succes. Jus zat overal.
21 nov 2020 om 19:11 Het is gewoon lekker, iedere keer weer.
20 nov 2020 om 21:02 Bezorging sneller dan verwacht. Kleine pizza was wel heel klein, voor wat je betaalt!
19 nov 2020 om 20:49 Om 16:00 uur smiddags al besteld, 17:30 uur als bezorgtijden op gegeven. 18:10 uur pas geleverd, het is hier 10 minuten vandaan....
16 nov 2020 om 20:29 Prima schnitzel. Alternatief voor Oostenrijk
14 nov 2020 om 21:12 Bezorging was zeer snel en uiterst vriendelijk. Patat was wat aan de slappe kant, maar nog loeiheet. Enige minpunt: de spekkoek was keihard bevroren en de eerste anderhalf uur niet eetbaar. Daarna wel erg smakelijk.
12 nov 2020 om 15:48 Ik had 2 broodjes, die beide compleet door elkaar waren geschut. Dat was wel jammer maar ze smaken er niet minder door. Echter wel bijna 50 min moeten wachten.
11 nov 2020 om 19:17 Bezorger vergat de pizza te geven, ik kon hem nog net tegenhouden. De gefrituurde dingen waren slap, de stoofschotel was ronduit vies. De groenten doorgekookt en het smaakte alsof het door een fabriek was gemaakt. Belachelijk dat dit geld kost.
10 nov 2020 om 21:17 Friet en diverse snacks besteld, maar viel helaas tegen. Slappe patat, en zowel de snacks als de friet niet erg smaakvol. Eerder ook al eens roti besteld, die was juist heerlijk! (mag ook gezegd)